Orthomoleculair diëtist | Kinesioloog | Dru yoga/pilates docent | 3Care specialist
Loading...
Consult2019-06-05T14:26:15+02:00

Heerlijk om veel energie te hebben, maar hoe krijg je dat voor elkaar?

Door goede voeding, een gezonde leefstijl en verantwoorde suppletie waar je echt blij van wordt!

Mijn behandelwijze is gebaseerd op de aanpak van de oorzaak van je klachten en het herstellen van je balans in je lichaam door je zelfherstellend vermogen te versterken. Door de juiste voeding, beweging, mindset en voedingssupplementen kunnen eventuele klachten van vermoeidheid of andere lichamelijke klachten snel minder worden of verdwijnen.

Gratis telefonisch adviesgesprek

Tijdens het adviesgesprek bespreken we je hulpvraag, je klachten en je gewenste verbeteringen met betrekking tot je gezondheid en voeding. Op basis van dit gesprek overleggen we samen welke methode het beste bij je past, zodat je de juiste begeleiding en ondersteuning krijgt.

Consult

Uit het adviesgesprek kunnen een of meerdere consulten volgen. Ik doe een gezondheidsmeeting, kijk naar je vitaminen en mineralen status of behandel je volgens de Touch for Health methode. Maar ik kan je ook adviseren om verandering in je voeding aan te brengen, voedingssupplementen te gaan gebruiken en meer te gaan bewegen. Het is maatwerk!

Voor iedereen die er goed uit wil zien en zich goed wil voelen!

Wil jij ook een gezonde leefstijl ontwikkelen? 

Doe het niet alleen en laat mij je op weg helpen. Een gezonde leefstijl ontwikkel je eenvoudig door te starten met het gezondheidsprogramma van 3Care. Het programma is gebaseerd op orthomoleculaire geneeskunde en omvat nog veel meer. Het is een compleet nieuw concept dat ervoor zorgt dat het lichaam afvalstoffen en overtollige vetreserves verliest. Zonder dat dit ten koste gaat van gezond spierweefsel. Het doel is dat je lekker kan eten, zonder tekorten. Daarbij is het belangrijk voldoende water te drinken en voldoende te bewegen. Kortom, terug naar de basis.

Let op: een behandeling mag nooit in de plaats komen van een consult bij de (huis)arts. Wel kan het daarop een waardevolle aanvulling zijn om je herstel te optimaliseren.

vergoed door de meeste verzekeraars

De praktijk Natuurgeneeskunde & Voeding is aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG  en NOAG die door bijna 40 zorgverzekeraars wordt erkend. De consulten en behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Dit gaat niet ten koste van het eigen risico. Raadpleeg je polis om te kunnen bepalen of je zorgverzekeraar orthomoleculaire therapie vergoed en tegen welke voorwaarden.

Vanuit de basisverzekering krijg je een vergoeding voor dieetadvisering. Dit gaat ten koste van het eigen risico. Ik heb geen contract met verzekeraars afgesloten.

Praktijkadres:

Laan van Rustenburg 44 in Voorburg

(Bruinings Ingenhoeslaan 122 in Voorburg)

06-24 105 170

info@praktijknatuurgeneeskunde.com

KvK: 27164606
AGB code: 90032778