Orthomoleculair diëtist | Kinesioloog | Dru yoga/pilates docent | 3Care specialist
Disclaimer2018-08-14T17:29:24+02:00

Disclaimer

Algemeen

De praktijk Natuurgeneeskunde & Voeding, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te ‘s-Gravenhage onder nummer 27164606, is verantwoordelijk voor de inhoud van de website Praktijknatuurgeneeskunde.com. Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig.

Als je gebruikmaakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Inhoud

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website. Praktijknatuurgeneeskunde.com streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is. Praktijknatuurgeneeskunde.com aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houden wij ons aanbevolen.

Hoewel ik alles in het werk stel om misbruik te voorkomen, is Praktijknatuurgeneeskunde.com niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

Praktijknatuurgeneeskunde.com heeft uitsluitend de doelstelling geïnteresseerden in diëtetiek, orthomoleculaire voeding en -geneeskunde te informeren over de bijdrage die voeding en/of voedingssupplementen in de meest ruime zin van het woord kunnen leveren aan het behoud van een goede gezondheid en/of het herstel daarvan. Daarnaast stel ik geïnteresseerden op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van voeding en voedingssupplementen in relatie tot gezondheid in de breedste zin van het woord.

Praktijknatuurgeneeskunde.com kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

Medische diagnose

Deze site is niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose en ik adviseer je nadrukkelijk je arts te raadplegen voor specifieke informatie over jouw persoonlijke gezondheidssituatie.

Aan de berichtgevingen die Praktijknatuurgeneeskunde.com publiceert kun je geen rechten ontlenen en niet beschouwen als een aanbeveling om ziektes te behandelen.

Voedingssupplementen

Voedingssupplementen zijn geen geneesmiddelen en mogen ook niet als zodanig worden aangeboden. Deze producten vallen onder de warenwet. De toepassing van een voedingssupplement dient uitsluitend om de gewone voeding te optimaliseren en te corrigeren als deze niet of onvoldoende in vitamines en mineralen kan voorzien.

Klikgedrag

Op de website praktijknatuurgeneeskunde.com worden algemene bezoekgegevens, zoals de meest opgevraagde pagina’s, bijgehouden zonder de bezoekers te identificeren. Deze gegevens gebruik ik om de website en de dienstverlening te optimaliseren.

Links naar andere websites

Op Praktijknatuurgeneeskunde.com tref je bij wijze van service ook links of verwijzingen naar andere websites aan. Ik ben niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites en ik ben evenmin aansprakelijk voor schade of letsel die voortvloeit uit de inhoud daarvan. Lees de privacyverklaring van de website die je bezoekt voor informatie over hun privacybeleid.

Vragen of klachten

Heb je vragen/klachten of opmerkingen over onze disclaimer? Deze kun je e-mailen naar: info@praktijknatuurgeneeskunde.com.

Wijzigingen

Praktijknatuurgeneeskunde.com behoudt zich het recht voor om haar disclaimer aan te passen. Check deze daarom regelmatig op wijzigingen.

De laatste wijzigingen hebben wij op 14 augustus 2018 doorgevoerd.

Praktijkadres:

Laan van Rustenburg 44 in Voorburg

(Bruinings Ingenhoeslaan 122 in Voorburg)

06-24 105 170

info@praktijknatuurgeneeskunde.com

KvK: 27164606
AGB code: 90032778