Orthomoleculair diëtist | Kinesioloog | Dru yoga/pilates docent | 3Care specialist
Loading...
Dru Yoga & Pilates2020-01-14T14:52:24+01:00

Dru Yoga & Pilates

– voor meer energie en ontspanning –

Privéles yoga/pilates

bij een specifieke klacht of vraag

Waar –  Wanneer – Tijd – Aantal lessen: in onderling overleg

De kosten zijn:

 • Privéles  = €65,- voor 75 minuten
 • Duo privéles  = €90,- voor 75 minuten
 • Kleine groep 3 personen = €105,- voor 75 minuten
 • Kleine groep 4 personen = €120,- voor 75 minuten

Wil je al lange tijd meer gaan bewegen? Fitter zijn? Afvallen? Sterker worden of eindelijk van die vervelende rugpijn afkomen? Maar op een of andere manier kom je er niet aan toe, hou je het lastig vol of gun je jezelf de tijd niet. Ooit gedacht aan privélessen?

Andere mogelijkheden waar je aan kan werken zijn:

 • Stress
 • Burnout
 • Rugpijn
 • Weinig energie
 • Slechte houding
 • Spijsverteringsproblemen
 • Emotionele disbalans

Kom kennismaken. Tijdens de kennismaking stemmen we af waar en wat voor een oefeningen we gaan doen, wanneer en hoe lang.

 • Persoonlijk afgestemde oefeningen
 • 1-op-1-begeleiding
 • Aan huis, op locatie of in privé-yogaruimte
 • Prijs aan huis of op locatie in overleg, afhankelijk van reisafstand
Ik wil graag een privéles volgen

Hormoonyoga

breng je hormonen in balans met yoga

Wanneer: 20 maart 2020

Locatie: Franse Kerkstraat 3B in Voorburg

Tijd: 10:00 – 11:30

Kosten: € 25,00 per workshop

Doorgang met minimaal 4 inschrijvingen.

Hormoonyoga is aan te raden voor iedere vrouw; jong en oud. Met of zonder hormonale klachten, het is gewoon een hele fijne yogaserie.

Hormoonyoga, een oplossing voor veel hormonale klachten.

In iedere fase van je leven kun je last hebben van klachten als je hormonen uit balans zijn. Je kunt bijvoorbeeld last krijgen van opvliegers, slapeloze nachten, eetbuien en gewichtstoename, hoofdpijn, vermoeidheid of moeite hebben met zwanger worden.

Hormoonyoga wordt gegeven in 2 workshops. De workshops brengen je ontspanning en bevorderen een grotere hormonale en emotionele balans. De oefeningen zijn zeer toegankelijk, ook als je geen ervaring hebt met yoga.

Tijdens de bijeenkomsten kom je in beweging en we sluiten af met een heerlijke ontspanning om tot rust te komen. Na afloop van de workshop ontvang je een syllabus met een beschrijving van yoga-oefeningen waarmee je dagelijks aan de slag kan.

Ik meld mij aan

Blijf jong met Senioren yoga

met plezier bewegen voor souplesse en kracht

Wanneer: Woensdagochtend 9:30 – 10:45. (inloop vanaf 9:15) Na de les drinken we gezamelijk een kopje thee

Waar: Franse Kerstraat 3B in Voorburg

Een serie van 5 lessen €50,00. Deze worden gegeven:

25 sept, 2 okt, 16 okt, 30 okt en 6 nov.

(De les kan ook worden gegeven op lokatie; in onderling overleg).

Deze milde vorm van dru yoga is geschikt voor iedereen die op een veilige manier aan lichaamsbeweging wil blijven doen voor een soepel lichaam en voor meer energie om nog steeds van het leven te genieten. De deelnemers zijn gewoonlijk ouder dan 60 en willen nog iets doen om in vorm te blijven, hoewel ik niet graag een leeftijd plaats omdat leeftijd zo relatief is.

Er gewerkt wordt aan souplesse en spierkracht. De oefeningen zijn rustig, niet te lang en niet te zwaar. Eèn keer per week op deze manier bewegen, maakt dat de rest van de week ook een stuk soepeler verloopt.

Tijdens de lessen wordt er veel aandacht besteed aan de lichaamshouding om de rug en borst soepel te houden en stijfheid tegen te gaan. Maar het belangrijkste is met plezier te bewegen!

Ik doe graag een keer mee

KOM KENNIS MAKEN MET DRU YOGA!

Volg één proefles voor €11 of 3 lessen voor €25*

*deze actie geldt uitsluitend voor nieuwe leden.

Let op: Deelname is op eigen risico. De docent is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele blessures. In de lessen gaat het niet om presteren maar om het ontdekken en respecteren van je eigen grenzen en daarin een rustpunt te vinden. Het is een dunne lijn tussen jezelf benadelen en jezelf vooruit helpen. 

Kom in beweging en doe mee!

Dru Yoga

Dru Yoga is een vloeiende en ontspannende  yoga vorm die zich onderscheidt van andere yogavormen door eigen bewegingsreeksen op de ademhaling. De oefeningen helpen je verbinding maken met de stilte in jezelf en met je innerlijke kracht. Het is een dynamische vorm van yoga, maar de bewegingen zijn zacht en daarom is Dru yoga geschikt voor iedereen, lenig of juist niet. Het is goed voor lichaam en geest, het verjongt je ziel, bevordert je innerlijke stabiliteit en draagt bij aan een positieve levenshouding. Het kan je helpen om soepeler te worden, spanning los te laten en lekker te slapen. Dru Yoga is door de zachte bewegingen door iedereen te beoefenen. Probeer het en ervaar de stilte in jezelf!

Pilates

Pilates is dé manier om weer sterker en leniger te worden. Het is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen. Het hele lichaam is betrokken bij Pilates. Je lichaamshouding, lichaamsbewustzijn en spierbeheersing verbetert waardoor jij in balans en vorm komt.

Praktijkadres:

Laan van Rustenburg 44 in Voorburg

06-24 105 170

info@praktijknatuurgeneeskunde.com

KvK: 27164606
BTW-id: NL002043498B82
AGB code: 90032778