Orthomoleculair diëtist | Kinesioloog | Dru yoga/pilates docent | 3Care specialist
Ervaringen2019-09-25T15:15:20+01:00

Andere over Inge

“Ik weet niet wat je bij me hebt gedaan, maar van de gebruikelijke hormoonschommelingen rond mijn menstruatie heb ik dit keer geen last. Ik heb geen last van een onrustig gevoel en erger me niet overal aan. Het is een stuk aangenamer voor mij en mijn gezin. Ongelooflijk hé? En het lukt me nog steeds om goed te kijken en af te stemmen op mijn hart. Nogmaals mijn hartelijke dank.”

 Sandra

‘Het rommelen in mijn darmen is nu ook gestopt’

De klachten zijn enorm verminderd sinds ik me aan jou aanwijzingen hou. Daar ben ik echt vreselijk blij mee. Een paar maanden geleden wilde ik soms niet werken vanwege de klachten in darmen/rug. Nu is er geen sprake van dat ik hiervoor vrij wil nemen. Af en toe heb ik wat milde klachten maar als ik wat sport/yoga doen en me aan jouw aanwijzingen hou, loopt het niet uit de hand. Naar het eind van de dag toe rommelen mijn darmen wat meer, zonder dat het echt pijnklachten geeft. ’s Avonds eet ik banaan in biogarde en dat valt heel goed. Ik kijk de komende periode hoe het gaat. Ik heb nu genoeg tools om mee te werken. Ik hoop dat ik het komende tijd helemaal onder controle krijg en misschien kan proberen de omeprazol af te bouwen.

(19-02-2013) Het gaat nu echt met de dag beter. Het rommelen in mijn darmen is nu ook gestopt. Het lijkt bijna weer normaal hoewel ik ook een beetje bang ben geworden van mijn darmen. Ik wist niet dat het zo uit de hand kon lopen en ik wist ook niet hoe ik er aan kon werken. Daar heb jij mij op gewezen.

Reuze bedankt

Rani van Emmerik

‘Ik merk dat ik eigenlijk helemaal niet meer met het dieet afvallen bezig ben’

Ik voel me steeds beter (Yes!)

Ik denk dat ik na onze sessie bepaalde negatieve ervaringen/emoties echt ben gaan loslaten. Niet alleen durfde ik ze voor het eerst echt onder ogen te zien, maar om het ook nog een hardop uit te spreken was heel bevrijdend. Ik doe dagelijks op de fiets naar mijn werk mijn affirmaties en ook dat helpt.

De verandering in mijn huis uit zich niet in het wijzigingen van meubels en/of decoraties, maar ik ruim op! Letterlijk! Ik heb ik de afgelopen weken oude administratie, oude schoolspullen (!), heel veel bewaartroep, kleren en schoenen uitgezocht en weggegooid, keukenkastjes uitgeruimd en overvolle badkamerplanken uitgeplozen! Ik heb ruimte gecreëerd… En zo voelt het ook: ik kan weer ademhalen!

Weliswaar staat alles nu in dozen/zakken in de berging en op het balkon. En ik merk dat ik wel nog opzie tegen die laatste opruimslag (toch weer die laatste definitieve stap). Maar heb gisteren aan mijn zus gevraagd of ze me daarbij wil helpen. En ik heb besloten om mijn Don Quichot gedrag te staken en niet meer te vechten tegen windmolens. Het wordt de hoogste tijd dat ik energie in mijn dagelijkse leven steek en niet meer in onzichtbare demonen.

Ik merk ook dat ik eigenlijk helemaal niet meer met het dieet afvallen bezig ben. Sta wel elke ochtend op de weegschaal, maar dat is meer uit een automatisme dan dat ik dat doe omdat ik met mijn gewicht bezig ben. Vind wel nog steeds dat ik te zwaar ben, maar andere kant heb ik ook geen grote hekel aan mijn lichaam. Wil daar wel weer veel bewuster mee aan de slag gaan, maar dan meer in de zin van ‘goed voor mezelf’ zorgen dan dat het gaat om puur het afvallen.

Dank je wel voor je ondersteuning in mijn proces!

Christine

‘Het gaat dus eigelijk super met me’

wat betreft mijn eetgedrag: ik heb veel geleerd daarover, maar toch had ik veel meer moeite mee om door te zetten. Ik wilde het wel, maar de echte drive miste op een of andere manier. Echter, in November voelde ik voelde me zo vreselijk opgeblazen dat ik besloot het roer volledig om te gooien. Ik kwam op internet een blog tegen met mensen die foto’s van zichzelf (before/after) en hun (gezonde) afval proces erop zetten, en toen dacht ik bij mezelf: waarom kunnen zij het wel en ik niet? Sinds die dag heb ik mijn eetpatroon veranderd. Ik eet minder (minder grote porties), snoep amper (heel soms mag ik mezelf natuurlijk ook wel eens wat gunnen) en eet beter/anders. Ik hou eigenlijk alles aan wat je me hebt verteld. Ik probeer goed op de hoeveelheid koolhydraten te letten en juist meer te eten van yoghurt, eieren etc. En dit lukt mij eigenlijk zonder problemen. Ik heb er totaal geen moeite mee! Daarnaast probeer ik 2x per week te fitnessen en dan vooral mij te richten op spieroefeningen/krachttraining. Ook thuis doe ik veel (pilates achtige) spieroefeningen die ik heb ontdekt via youtube. Dit doe ik zelfs wel zo’n 3/4 keer per week. En het resultaat blijkt, want ik ben (vandaag laatste keer gewogen) al 11 kilo afgevallen! Ik heb mij nog nooit zo goed gevoeld! Ik probeer niet te veel op de weegschaal te staan, zodat ik niet mezelf gek maak. En eens in de zoveel tijd maak ik een foto van mezelf, zodat ik kan vergelijken hoe mijn lichaam is veranderd. Ik weeg nu 78,6 kilo, in geen tijden ben ik zo ‘licht’ geweest!

Het gaat dus eigenlijk super met me. Omdat alles zo goed bevalt en goed gaat met me, ben ik zelf ook stukken volwassener geworden en heb ik minder last van schommelende emoties. Ik heb natuurlijk wel nog af en toe wat temperament dat komt opzetten, maar dat zit ook een beetje in mijn karakter.

Ik wilde je dit toch eens laten weten, want ik denk toch nog vaak terug aan onze sessies.

Hoop dat alles nog goed gaat en nogmaals ontzettend bedankt voor alles!

Charlotte Dongelmans

‘Ik ben een andere vrouw geworden’

Wil je even laten weten dat het al heel erg goed met me gaat. Het dieet valt me helemaal niet tegen.

Nogmaals hartelijk dank voor je steun en je geloof in mijn klachten, zonder jou had ik deze weg niet kunnen bewandelen.

Ik ben een andere vrouw geworden (nou eigenlijk word ik beetje bij beetje weer mezelf).

Anneke

‘Ik durf weer in mijn kracht te staan’

Ik ben op deze site terecht gekomen aangezien ik rondliep met veel klachten. Ik heb de ziekte van Bechterev en de ziekte van Graves en na 28 jaar werken ging het niet meer! Het continue moeten verdedigen van je ‘innerlijke pijn en beperkingen’ brak mij ontzettend op. Ik kwam na een workshop via een vriendin in aanraking met kinesiologie. Ik wilde dolgraag verder met mijn leven maar wist niet hoe. Via Inge ben ik erg veel te weten gekomen hoe ik in elkaar steek qua blokkades en energie die niet stroomt. Mijn gevoel wist dat er iets moest komen maar niet wetende wat. Ik zat maar te wachten en stagneerde hierdoor. Er is een wereld voor mij opengegaan en ik durf weer (ondanks mijn ziekten) in het leven te staan. Het is een proces van aangereikt krijgen en daar mee aan de slag te gaan.

Ik ben nu eindelijk weer op weg om mijzelf terug te vinden en ik durf er weer te staan. Chronisch wil niet zeggen dat je geestelijk ook dat stempel krijgt. Geestelijk kan je wel je lichamelijke klachten verergeren. Ik durf weer verder te gaan en in mijn kracht te staan. Had ik dit maar eerder geweten dan was mij een hoop verkeerde emoties bespaard gebleven. Met dank aan Inge.

“Leven is durven stappen te zetten en lost te komen van het verleden. Jij hebt het verleden niet gecreëerd maar je ziekte is wel geassocieerd hiermee. Dus laat je bagage los en durf te leven dat is de boodschap die ik je mee kan geven.”

Christina

De cursus ‘Slanker met gezonde voeding & yoga’

Inge is een empathische, talentvolle vrouw die mensen weet te inspireren. Haar enthousiasme en interesse is aanstekelijk. Met haar positieve instelling weet ze mensen op een, aandachtige en energieke manier in beweging te krijgen. Ik vind het leuk dat ik jou aan mijn netwerk kan toevoegen.

Karin Koeleman

‘Ik merk dat ik door dit programma me fitter voel, beter slaap en met name hormonaal gezien meer in balans ben’

Febr. 2018 kwam ik bij Inge terecht i.v.m. een aantal bloedwaarden waarover ik ongerust was.

Ik was toch inmiddels een jaar al goed bezig qua voeding en suppletie dus was toch een beetje verbaasd hierover.

Door uiteindelijk de boel bij de basis goed aan te pakken en met het 3Care programma aan de slag te gaan heb ik voor mezelf de puntjes op de i weten te zetten en omdat je tussendoor en daarna jaarlijks gecheckt kan worden, kan je hierin ook e.e.a. goed bij en in de gaten houden. Inmiddels is er een positieve verandering gaande en merk ik dat ik door dit programma me fitter voel, beter slaap en met name hormonaal gezien meer in balans ben. De manier van eten volgens 3 care wordt een automatisme, én niet onbelangrijk, lekkere simpele recepten waar mijn hele gezin in mee gaat!

Het boek “Water”dat aangeraden wordt op haar site triggerde me, ik voelde dat ik dat moest aanschaffen en dat heeft me de ogen geopend!  Het heeft me doen inzien dat mijn te weinig water drinken een flink aandeel heeft gehad in mijn totale gezondheid. Het wordt me ook mede door haar steeds duidelijker dat ik naar mijn gevoel mag luisteren! Ik heb in de korte tijd dat ik nu bij haar kom weer veel bij geleerd en vertrouw erop dat ik goed zit bij haar!

 

Ingeborg

‘Ik voelde mij er meteen een stuk beter door’

Inge is iemand bij wie je je meteen op je gemak voelt. Hierdoor kan je eerlijk tegen haar zijn over je valkuilen. Ze is enthousiast, grappig, open over haar eigen ervaring met 3care, geeft snel antwoord op vragen en ze is deskundig.
Ik dacht altijd dat ik goed en gezond at, maar het kan dus nog beter. Ik kwam alleen maar ik kilo’s aan en ik had lichamelijke klachten. Op aanraden van Inge ben ik 3care gaan volgen sinds eind oktober 2018. Ik voelde mij er meteen een stuk beter door. Je lijf wordt echt “gevoed”. Ik vond en vind het eten nog steeds een feestje. In het begin had ik de 3care map nog veel nodig, maar nu kies ik ook mijn eigen recepten. Daarnaast krijg je regelmatig een nieuw recept via je mail. Je proeft echt de ingrediënten! Heerlijk!
Ik heb 6 maanden in fase 1 gezeten en nu zit ik in fase 2. Ik vind echter het om de 2-3 uur eten zo fijn dat ik hiermee door blijf gaan. Goede keuzes maken is geen probleem. Je proeft meteen wat niet goed voor je is. Het is gewoon niet meer lekker.

Mirjam

‘Heerlijk! Dank!’

Korte broekjes gekocht , van maat 44 naar 42 ! Nog nooit gelukt vanaf mijn 50 ste ! Heerlijk ! Dank !🌹

Marga

“Love this lifestyle program”

“Wat een straf”… love this lifestyle program.. 🙏🏼😁 het gaat mij nu best goed af. Vanochtend in ++ ketose. Gisteren op dag 5: 2 kilo minder op mijn weegschaal. Broeken zitten al wat losser, water drinken gaat beter… voel me fijn en gemotiveerd. Trek in zoet heb ik nagenoeg niet. 😊

Miranda

Ben een zeer blij en gelukkig mens

Ruim een jaar later, – 25 kg, het gaat niet hard maar gestaag. Ben een zeer blij en gelukkig mens. De riem van vorig jaar en nu. Vorig haar stond ie onder hoogspanning. Nogmaals dank voor het duwtje in de rug.

Arno.

Arno

Praktijkadres:

Laan van Rustenburg 44 in Voorburg

06-24 105 170

info@praktijknatuurgeneeskunde.com

KvK: 27164606
BTW-id: NL002043498B82
AGB code: 90032778